Партньорство

Близост и доверие

Нашите търговски и смесени дружества в различните страни със служители за пазарните сегменти по места гарантират най-голяма близост до клиента. Компетентното съдействие по места, приятелското отношение и надеждността допринасят за добър прием, доверие и дълготрайно сътрудничество.

Основа на тези общи ценности е последователното ориентиране на нашата компания към желанията и изискванията на нашите клиенти.

Съвет и съдействие

Ние сме тук, когато се нуждаете от нас. Имате въпроси относно нашите продукти? Необходима Ви е помощ при монтажа ? Нуждаете се от подпомагане при планиране на сложни проекти? Нашите служители Ви подкрепят във всяка фаза на проекта. Независимо къде се нуждаете от нашата помощ. С непрекъснатото подобряване на нашата поддръжка във всяка фаза на съвместната работа, ние полагаме основния камък за истинско партньорство.

Бързина и надеждност

Оптимизираните процеси и прецизната логистика допринасят за това продуктите на ОБО да са навсякъде по света, в точното време и на точното място. В центъра на всичко е оптимизираният анализ на потреблението в комбинация с достатъчна наличност и надеждна доставка. Седалищата в над 60 страни ни дават гъвкавостта, които нашите клиенти изискват.